Skip to main content Skip to footer

Services og faciliteter

Træd indenfor i dette flerbrugerhus, hvor loftet er højt og mulighederne mange. Som lejer på Hedegaardsvej 88, kan I gøre brug af en lang række faciliteter og services.

Vi arbejder hver dag på at skabe ‘Rum til mere’

I mødet med os bliver ambitioner til virkelighed.

Hos Wihlborgs A/S ejer, driver og udlejer vi erhvervsejendomme. Vores portefølje består i dag af 60 erhvervsejendomme beliggende i Storkøbenhavn, som Wihlborgs har erhvervet sig inden for det seneste årti.

Wihlborgs’ overordnede forretningsidé er at skabe lokationer, hvor mennesker og virksomheder kan udvikle sig. Vi vil skabe rum til flere muligheder for lejerne, mere liv i by og kvarter, og mere stykre til Øresundsregionen. Udover driften af vores ejendomme består Wihlborgs også af en række øvrige servicefunktioner, såsom en facility del, der består af både ejendomsservice og servicering af grønne områder og udenomsarealer.

Vil du vide mere om hvem Wihlborgs er, kan du læse mere om vores historie, værdier og udvikling på vores hjemmeside her

Velkomst

Bliv budt velkommen ombord i vores hall med kig til himlen – hjertet af Globetrotter Huset. Her finder du vores flotte reception, som hver dag står klar med et smil for at servicere og hjælpe dig.

Mødelokaler

I Globetrotter Huset har du som lejer mulighed for at booke dit næste møde i et af de flotte nyistandsatte mødelokaler, som findes i forskellige størrelser.
Har du behov for mødeforplejning, kan dette naturligvis aftales og afregnes direkte med kantinen eller caféen.
Vi har forberedt de rette omgivelser for dig, så du kan koncentrere dig om dit formål med mødet.

Kantine og Café

Nyd din mad i den fælles kantine, hvor det også er muligt at sætte sig udenfor eller i vores café, hvor man nemt kan læne sig tilbage i loungeområdet. Vi har sørget for alt. Hvad enten det er om morgenen, i pausen, til frokost, en receptionsgave etc. eller når mødet er mere uformelt.

Omklædningsrum

Globetrotter Huset´s lejere har adgang til omklædningsrum med brusebad i kælderen. Så er du lige landet fra en forretningsrejse, løbet eller cyklet til arbejde – er der altid mulighed for lige at blive frisket op forinden.
du træder ind på kontoret.

Du kan også leje kælderdepotrum i varierende størrelser til arkiv.

Loungeområde

Har du brug for lounge feeling tilbyder Globetrotter Huset helt nye flotte energigivende loungeområder for dig, dine medarbejdere samt dine kunder og forretningsforbindelser. Slap af med en god kop kaffe, eller mød dine kollegaer, kunder eller forretningsforbindelser i det præsentable loungeområde.

Parkering

Lej din parkeringsplads på ejendommens terræn eller benyt én af el-lade-standerne ved Globetrotter Huset.

Cykler du på arbejde, er der mulighed for at leje en personlig cykelboks i kælderen, eller parkere din cykel udenfor.

Billeder af fællesarealer

Vil du høre og se mere?

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til kontorerne eller de fælles faciliteter i Globetrotter Huset. Vi er klar til at vise dig rundt.

 

Mia Fält

Udlejningschef Wihlborgs

mia.falt@wihlborgs.dk
+45 6120 5871