Skip to main content Skip to footer

Om Globetrotter Huset

Globetrotter Husets kontorer har en unik beliggenhed tæt på alt, du har brug for. Huset er det gamle SAS-domicil fra 80’erne, og historikken mærkes i indretningen og husets atmosfære. Globetrotter Huset er derfor den perfekte kontorplads på Amager for virksomheder, som ønsker at skabe en energigivende og velfungerende arbejdsplads for deres medarbejdere.

Grundelementerne i Globetrotter Huset er ærlighed og straight to the point. Tingene fungerer i huset, og det giver lejerne en stabilitet og forudsigelighed - I Globetrotter Huset ved man, hvad man møder ind til. Globetrotter Huset er derfor det perfekte sted for internationale og nordiske, stabile virksomheder, som ønsker at skabe en energigivende og velfungerende arbejdsplads for deres medarbejdere.

Huset er tæt på lufthavn, metro, strand, natur, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder - og de lyse og luftige omgivelser går igen i huset, hvor der er højt til loftet og natur til alle sider.

Huset emmer af stabilitet, en naturlighed og ikke mindst rummelighed, som giver plads til lejerne. Ombord på Globetrotter Huset er det bare at fortsætte rejsen, mens der er sørget for det praktiske og de trygge rammer. Er man en del af Globetrotter Huset er man nemlig en del af noget større - af Wihlborgs. Man kan derfor trygt gå ombord og fortsætte vækstrejsen.

Velkommen ombord.

“Vi håber at kunne give en positiv oplevelse, som giver mere energi.”

Paul Leroy 
Arkitekt, Leroy Design

“Der er en masse tilbud i bygningen, som gør det til en rigtig god arbejdsplads.”

Pia Rosholm
HR Consultant, Teleperformance Denmark

Vil du høre og se mere?

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til kontorerne eller de fælles faciliteter i Globetrotter Huset. Vi er klar til at vise dig rundt.

 

Mia Fält

Udlejningschef Wihlborgs

mia.falt@wihlborgs.dk
+45 6120 5871